Своїм рецептом Галушок Суємецького старостату ділиться Баранівська територіальна громада.
Для смачного обіду немає нічого кращого, ніж традиційні страви української кухні, такі, які готували ще наші бабусі й прабабусі!
Існує безліч різновидів галушок, в тому числі галушки, які подають як окрему страву, з маслом, сметаною, зажаркою, і навіть суп з галушками.
Сьогодні ми розкажемо як готували наші предки справжні українські Галушки.
Для приготування нам знадобиться:
- борошно;
- кисле молоко;
- сіль;
- вода.
Замішували борошно та кисле молоко у туге тісто й додавали солі.
Готове тісто відщіпували на невеликі шматочки і кидали варитися в окроп.
Потім страву можна було зачастувати ароматною зажаркою. Для цього смажили цибулю з салом до золотистого кольору і поливали готовою зажаркою зварені галушки.
Насипали страву в одну велику миску, таким чином, щоб вся сім’я їла з однієї миски!