У Житомирі юні кухарі вчилися готувати суші

Підопічні служби (управління) у справах дітей відвідали майстерклас із виготовлення суші-рулетів.

Сушист Денис Карпельов з особливим теплом зустрів гостей, адже сам виріс у дитячому будинку сімейного типу. До справи із виготовлення ролів хлопчину долучив брат, а тепер він сам має можливість дарувати знання іншим дітям. Денис розповідав про походження страви, кожному допомагав у виготовлені. Найочікуванішим моментом, звісно, стало куштування ролів. Святковий стіл із власноруч зроблених сетів приємно дивував юних кухарів різноманіттям смаків.

Вважається, що суші — це традиційна японська страва, але коріннями вона сягає Південно-Східної Азії, де вони з’явилися більше двох тисяч років тому в долині річки Меконг. У 2009 році відзначили Перший Міжнародний день суші.

Повний фоторепортаж - у вбудованому дописі. 

Джерело: Житомирська міська рада

Новини компаній
11:00, 23 грудня