Житомирщина по виробництву молока займає 5 місце

За темпами зростання у січні-лютому місяці 2014 року по виробництва молока область займає 5 місце.

Про це інформує департамент агропромислового комплексу облдержадміністрації. Крім того, за нарощуванням обсягів виробництва м’яса та яєць - 12 місце серед регіонів держави. За попередніми розрахунками в агроформуваннях області у поточному році вироблено 13,9 тис. тонн молока, що на 402 тонни більше відповідного періоду минулоріч.

Поголів’я великої рогатої худоби до наявного на початок року в усіх категоріях господарств зросло на 4,5 тис. голів, в тому числі в сільськогосподарських підприємствах - на 400 голів.

Протягом січня-лютого 2014 року в усіх категоріях господарств реалізовано на забій худоби та птиці в живій вазі 15,8 тис. т, що на 500 т більше відповідного періоду минулого року, вироблено молока - 70,3 тис. т (+2,9 тис. т), яєць - 59,6 млн. шт. (+ 0,7 млн. шт.). Індекс виробництва валової продукції тваринництва склав 102,8%.

Новини компаній
11:00, 23 грудня