• Головна
  • Житомиряни почали більше вживати свинину та сало
13:22, 18 листопада 2010 р.

Житомиряни почали більше вживати свинину та сало

За даними статистичного спостереження продаж сільгосппродукції на Житньому ринку за січень – жовтень поточного року проти минулорічного збільшився на 23%.

Продаж продуктів тваринництва збільшився на 31%, при зниженні ціни на 7%. В її складі на 40% збільшилась реалізація свинини та сала свинячого.

Поряд з цим продаж продукції рослинництва скоротився на 3%, при збільшенні її ціни на третину. В тому числі цибуля ріпчаста подорожчала у 2,4 раза, майже у 2,0 раза – часник та буряки, на 40% – морква та капуста. В результаті реалізація капусти скоротилась на 8%, картоплі – на 5%, фруктів та ягід – на 3%, пише RuporZT.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...