16:43, 24 квітня
Надійне джерело
На Житомирщині планують запустити ще два кулінарних хаби за 3 млн грн
На Житомирщині планують запустити ще два кулінарних хаби на базі закладів професійно-технічної освіти.
Про це повідомляється на офіційному сайті Житомирської обласної військової адміністрації.
Наразі на базі ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира» функціонує навчально-практичний центр громадського харчування (кулінарний хаб), на базі якого проходять перепідготовку, підвищення кваліфікації та короткострокові майстер-класи за новими програмами кухарі, у тому числі закладів освіти області. У 2022 році таке навчання пройшли 284, у 2023 – 302 кухарі.
«Зараз в Житомирській області проводиться робота щодо створення ще 2 кулінарних хабів на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
На облаштування 2 майбутніх кулінарних хабів на базі Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради та Коростишівського професійного аграрного ліцею з обласного бюджету спрямовано майже 3 млн грн», - йдеться в повідомленні.
Кулінарний хаб – це місце з сучасним обладнанням, де навчають здобувачів освіти та кухарів з їдалень закладів освіти готувати страви з оновленого шкільного меню, розроблене українським шеф-кухарем та ресторатором Євгеном Клопотенком.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
17:18
22 листопада
16:10
22 листопада
12:13
22 листопада
10:03
22 листопада
17:53
20 листопада
ТОП новини
Оголошення
10:07, 15 листопада
14:57, 12 листопада
18:16, 11 листопада
1
14:57, 12 листопада
12:54, 19 листопада
1
live comments feed...