статистика
12:50, 24 липня 2014 р.
Баранівка відтепер виготовляє плавлені сирки, а Житомирщина наростила обсяги виробництва
статистика
Підприємства харчової промисловості області за січень-червень 2014 року наростили обсяги виробництва порівняно із аналогічним періодом минулого року.
Як повідомляє департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації, індекс продукції становить 108,8% до січня-червня 2013 року. Збільшено виробництво м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого на 48,6%, виробів ковбасних на 14,7%, молока обробленого рідкого на 45,7%, молока та вершків сухих на 46%, масла вершкового на 28,9%, сирів жирних на 39,4%, спредів та сумішей жирових на 49,1%.
У липні 2014 року Баранівський молокозавод після модернізації відновив роботу лінії по виробництву плавлених сирів. Нещодавно на підприємстві після реконструкції було введено в експлуатацію лінію по виробництву вершкового масла. У реконструкцію виробничих приміщень молокозаводу інвестовано понад 500 тис. грн., додатково створено 6 робочих місць.
За 6 місяців поточного року на переробні підприємства надійшло 7,5 тис. т живої ваги худоби та птиці, що на 6,9% більше відповідного періоду 2013 року, та 113,8 тис. т молока і молочних продуктів (на 26,0% більше). Із загального обсягу надходжень переробними підприємствами у сільськогосподарських товаровиробників закуплено 7,2 тис. т живої ваги худоби та птиці (на 13,6% більше, ніж торік) та 48,7 тис .т молока та молочних продуктів (на 59,2% більше). Частка господарств населення в загальному обсязі купівлі переробними підприємствами худоби та птиці у січні–червні п.р. порівняно з відповідним періодом 2013р. зменшилася з 8,1% до 3,8%, молока – з 54,5% до 48,1%.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
21:08
28 грудня
20:05
28 грудня
ТОП новини
Оголошення
14:24, 16 грудня
4
13:07, 18 грудня
24
00:59, 27 грудня
5
live comments feed...